PREMIÄR!

Om nio dagar är det så äntligen dags att koppla på årets Södvik Säsong på Pressklubben. Höstens andra Skrubbetorsdag kommer förutom detta innehålla lite fler överraskningar som i skrivande stund inte är 100% klara. Dock kan det vara klokt att markera i kalendern…

  
Jag har så sakteliga även börjat adressera några väl valda krogar ute i landet som, om de vill, även kommer att få möjlighet att investera i fat men jag kommer att uppdatera er när jag vet mer. Det kommer även finnas möjlighet att köpa den på liten flaska eftersom den släpps på Systembolaget fredagen den 4/9.

Förhoppningsvis ses vi om några dagar!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s