Även solen har fläckar!

Trots gnistrande solsken, ett sug av glass och känslan av för mycket kläder valde idag Belgoklubben att släppa en limiterad låda döpt till Mörkt & Kraftfullt. 

  
Upplägget på denna låda är lite annorlunda eftersom man får fyra olika sorter och tre av varje. Lådan innehåller produkter som är svårtillgängliga, starka och åt det mörkare segmentet som ni förstår men lite extra stolt är jag över den handtappade specialvarianten av Strongest Than Ever.

  
Denna storflaska av White Pony’s mäktiga Barley Wine är buteljerad enkom för oss och de flaskor som finns är snart i händerna på våra medlemmar. Brygden är en av de starkaste (och smakrikaste) belgiska produkterna som bryggs på reguljär basis och det är en riktig själsvärmare under en regnig julikväll. Alla medlemmar som är intresserade av en låda bör kolla sin mejlkorg å det snaraste…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s