Plötsligt händer det!

Jag har lovat mig själv att ALDRIG recensera öl på denna sida och det kommer jag inte göra nu heller men däremot kommer jag rekommendera alla som gillar det jag gillar att försöka få tag i Kulminators 40-års brygd Smaragd. Dock bör ni gömma den ett tag…

  
Som jag sagt tidigare är min favoritöl alla kategorier Stille Nacht Reserva 2000 men jag måste erkänna att jag får dylika vibbar av ovanstående brygd! Den är alldeles för ung i nuläget men om fem till sju år spår jag att Smaragden kommer att ligga väldigt nära min toppdryck. Kul att dricka en brygd som lever upp och överträffar mina förväntningar…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s