En epok går i graven…

Tyvärr har jag den tråkiga och vemodiga nyheten att Gustaf och jag lägger ner vår servering på Ölands Skördefest. Efter moget övervägande och en hel del velande fann vi att det var dags att lämna detta projekt som skänkt oss otroligt mycket glädje genom åren.  

Livet går vidare och vi tar tag i nya event. Emellertid kan jag glädjande nog berätta att vi kommer att brygga en sista batch av vår Skördefest-saison, Södvik Säsong. Eftersom vi inte har någon Skördefest att distributera den på kommer ölen dyka upp på diverse krogar och på Systembolaget. Hur, när och var återkommer jag till…

 Hur som helst kommer årets batch att bryggas om två veckor på Eskilstuna Ölkultur och vi kommer möjligen att finslipa receptet ännu mer. Med tanke på att det är sista årgången kommer vi att välja en av Mia Thybergs mörkare verk till etiketten, eventuellt den ovanliggande målningen.

  

Jag vill passa på att tacka alla er som har besökt och stött oss under alla dessa år och som sagt hoppas jag ni kommer att uppskatta årets version av Södvik Säsong när den dyker upp senare i höst.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s