Glädjande nyheter #2

Det är snart dags för giftermål emellan den omsusade och uppmärksammade ölpersonligheten Sofie Vanrafelghem och ölföreningen BLES (De Bierliefhebbers van de Egmontstede) vicepresident David LeRoy. Det berättigar i ett rungande grattis!

  

Glädjande nog väljer även Alvinne att släppa en öl som de komponerat tillsammans med brudparet. Det blir den fjärde i deras ölnördsbröllopsserie och heter Beer Geek Wedding IV. Denna inte helt blygsamma produkt är en blandning av Kerasus 2014, Cuvée Freddy med russin och Cuvée Sofie med aprikoser. Brygden har sedan fått ligga till sig på rödvinsfat (St-Emilion) från anrika Chateau La Croizille. Halleluja!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s