Glädjande nyheter #1

Igår nåddes jag av nyheter som glädjer mig så oerhört. Mina goda vänner Ann och Pierre som är innehavare av Bryssels bästa ölbutik har fått tillskott!

  
Huruvida butiken varit stängd pga Pierres njurar eller inte låter jag vara osagt men hur som helst är det magiskt roligt för det alltid glada paret att låta ytterligare en person få ta del av ölundret. Jag önskar dem all lycka! Nyfikna? Det blev en välmående tjej och hon kommer att få namnet Zoé….

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s