Nanofestival

Som ni, vid det här laget, känner till får jag idéer lite titt som tätt. Oftast brukar det stanna vid det men ibland så blir det realitet. En av dessa idéer som faktiskt blev något kommer att genomföras på fredag och det är inte annat än att jag är lite stolt…

  
Mitt tankefrö som om ett par dagar blir en verklighet var att jag önskade att Gregory Verhelst på La Rulles skulle arrangera en liten minifestival för Belgoklubbens medlemmar under vår resa. Sagt och gjort, på fredag kommer åtminstone tre bryggerier (eventuellet fler) stå i La Rulles och servera samt sälja deras produkter för ett 30-tal svenskar. Jag måste erkänna att det är för bra för att vara sant.

 Under fem timmar kommer La Rulles tillsammans med bryggerierna Millevertus och det purfärska Gen Goulf servera oss öl och mat vilket fför mig känns magiskt och smått surrealistiskt. Det känns otroligt att de ställer upp på min helt uppåt väggarna galna idé men tydligen har jag gjort någon form av avtryck.

Dock skulle jag tycka det var ännu roligare om bybeolkningen kommer och blandar upp sig med oss för att ge lite svung åt tillställningen men det återstår att se…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s