Jubileumsmiddag!

Knappt har det fruktiga Tilquineventet svalnat innan det är dags att lansera ytterligare ett häftigt evenemang på jobbet! Denna gång blir det en middag med brygder från Duvel/Moortgats portfölj men där fokus ligger på hyllningen av Brasserie d’Achouffe och deras 40-årsjubileum.

Förutom en massa god mat och dryck kommer vi ha Sverigepremiär på Chouffe 40 vilket är en modern belgisk blond kryddad med bland annat salvia på 5,6%. Förutom denna nyhet kommer det att erbjudas fem rätter och åtminstone åtta andra brygder plus att representanter från Duvel/Moortgat kommer att guida er genom kvällen.

Ni kan själva se på bilden här ovan att det är torsdagen den 2:a juni som gäller och middagen startar klockan 19. Vi kommer att sitta i vår stenbeklädda källarlokal och där är anntalet platser begränsade även om vi ska göra vårt yttersta för att alla som vill ska kunna delta

Priset för denna upplevelse är 695:- per person och anmälan sker till info@pressklubben.se. Märk anmälan med ’Chouffe 40’. Detta blir en kväll att minnas och jag hoppas verkligen att vi ses.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

2 tankar på “Jubileumsmiddag!

 1. Tjo Skrubbe!
  Kommer ni sälja Chouffe 40 till ”pöbeln” som inte är med på middagen eller finns det bara så det räcker över middagen?
  Jag noterar att nu även Brasserie d’Acchouffe sällar sig till skaran ”svagare än 6%” där vi ju sedan tidigare återfinner öl från b.la. Westmalle, Gouden Carolus, Chimay, Leffe, Kasteelbrouwereij för att nämna några.
  Tillfällighet eller planerat från start för att lansera brygden på den internationella marknaden?
  Ni får avgöra på middagen den 2:a juni om den kunnat göras alkoholstarkare eller om 5.6 är den ultimata styrkan;-)

  • Hej Leif.
   Man behöver inte gå på middagen för att kunna avnjuta Chouffe 40. Den kommer att kopplas i baren under torsdagen och vara på tills att den är slut.
   Väl mött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s