En sorgens dag…

Tyvärr bringar Skrubbe tragiska nyheter denna måndagsmorgon. Farsoten cancer har skördat ännu ett offer och det smärtar mig något oerhört. Belgiens ölvärld har förlorat en sällan skådad ambassadör av dess brygder och många vänner av belgisk öl har mist en vän men värst av allt är att Ann har förlorat sin livskamrat och lilla dottern Zoe har mist sin far.

  
Efter snart två års kamp mot denna djävulska sjukdom nåddes jag igår av det ledsamma budet att den fryntliga, trevliga, karismatiska och oerhört kunniga ölkonnässören, öldomaren samt ölbutiksinnehavaren Pierre Zuber har gått bort. Jag har haft den stora turen att vara Pierres vän i närmare 12 år och det känns vemodigt mig att inte kunna glida in i hans butik och mötas av den värme, glädje och kunskap han alltid bjöd på över en öl eller två.

  
Mina tankar och sympatier går den mörka dag till Ann och Zoe.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

1 tanke på “En sorgens dag…

 1. Verkligen ett sorgligt besked.
  Pierre var en av de trevligaste människor jag någonsin har mött i livet. Han utstrålade verkligen äkta värme och intresse för andra.
  En man med passion.
  Kommer att sakna min vän.
  Bryssel utan Pierre blir aldrig detsamma igen…
  Mina tankar går till Ann och dottern Zoe.
  Vila i frid Pierre ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s