St Feuillien Limited Edition No 2

Idag är man en aning sliten efter att ha tillbringat gårdagen på Linköping Beer Expo där jag förhoppningsvis frälste några törstiga själar.

För lite drygt ett år sedan släppte St Feuillien en limiterad öl som visade sig vara en frisk och fräsch Saisonliknande produkt som var försvinnande god. Nu är det ett nytt år och nu är det dags för St Feuillien Limited Edition No 2

Årets begränsade öl är en kraftfull Barley Wine. Det är första gången i bryggeriets historia man ger sig på den ölstilen men om St Feuillien är lika konsekventa och noggranna som de brukar vara borgar det för en trevlig bekantskap! Hoppas verkligen att jag även kommer över denna till jobbet!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s