Lost in Spice

Fjärde gången gillt. Tidigare har jag skrivit om att Duvel/Moortgat och deras underliggande belgiska bryggerier har lanserat nya produkter som kommit eller kommer under våren 2017. Förutom Duvel/Moortgat själva har både Achouffe och Liefmans släppt öl. Nu vill den fjärde och sista belgiska fraktionen av koncernen inte vara sämre! 

   
Det är det Antwerpenbelägna bryggeriet De Koninck vilka under några år släppt ett flertal testbrygder under namnen TST BRW följt av ett nummer som till slut har beslutat sig för att låta en av dessa bli en stående produkt.

  
Förvånande nog har de, enligt mig, valt den mest konstiga av dessa provöl men det är självklart deras val. Den nya produkten heter som rubriken skvallrar om, Lost in Spice, och enligt utsago ska det vara en uppfriskande blond på 5,2 % ‘torrkryddad’ med ingefära och kardemumma samt smaksatt med citron, apelsinzest och koriander! Tillåt mig tvivla en aning…

   
Trots detta sammelsurium av ingredienser hoppas jag att den också dyker upp på ZBF så jag får smaka den…

Trevlig helg och tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s