Plusconst #2

Det känns lite svårt att släppa gårdagens tråkiga nyheter och även om livet går vidare har jag svårt att berätta om en ny öl eller en uppdaterad festival.  

 
Emellertid slumpade det sig så att jag hade möte med mina kamrater angående årets upplaga av Plusconst vilket jag har beslutat att köra igen! Dock kommer vi flytta fram projektet och köra det i slutet av augusti istället för i början på sommaren. Förra året skrapade vi ihop fantastiska 80000 till Barncancerfonden och det var sannerligen en lisa för själen men jag råkar veta att det är fler som behöver vår hjälp så eventuellt kommer jag dela på gracerna i år eller möjligen byta välgörenhetsorganisation. Det återstår att se…

 Jag tänker också försöka byta läge och hitta en ny utställningslokal eller galleri. Jag har några pålut men känner ni till någon som vill arrangera en välgörenhetsutställning får ni gärna hojta till. Jag ämnar även att dra ner det några dagar eftersom det visade sig att en vecka var på lite för långt. Vad och hur det blir återkommer jag till under våren!

  
Jag hoppas att många eller till och med alla av föregående års konstnärer vill vara med igen samtidigt som jag hoppas att uppslutningen av er besökare blir lika stor som 2016. Självklart kommer det att bli gudomlig öl när det vankas och jag har fler små idéer som jag tror kan bli av…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s