Södvik Säsong på Systembolaget!

Om ca 48 timmar (fredag den 2/9 kl. 10) är det dags för årets ekologiska Södvik Säsong att äntra Systembolagets hyllor samt dess webbsaldo. I mitt tycke är det en av de bästa årgångarna så det är glädjande att den kommer att räcka något längre än förra året…

  
…då den tog slut alldeles för fort. I år finns det hela 3500 flaskor att inhandla vilket i sin tur har gjort att spridningen är större och i skrivande stund har inte mindre än 13 butiker tagit in den. Som det ser ut nu finns ölen i Eskilstuna, Stockholm, Nacka, Solna, Malmö, Göteborg, Umeå, Uppsala och Linköping vilket känns otroligt hederssamt. Volymen och priset är detsamma som förra året, dvs 33 cl för 33:30.

  

 
På fredag släpps även årets Gouden Carolus Cuvée van de Keizer från det Mechelenbaserade bryggeriet Het Anker. Denna mörka smakbomb har blivit ett samlar objekt för många så det är glädjande att se att den dyker in år efter år. 

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s