Cantillonsläpp gånger två…

Under de följande månaderna kommer åtminstone två unika Cantillon att släppas. En av dem har sitt årliga släpp i Køpenhamn imorgen vilket passar mig synnerligen dåligt.

   

 Klockan 18:00 är det dags för 2016 års Cantillon Blåbær och som vanligt lär kön ringla sig lång utanför Ølbutikken på Istedgade 44. Förutom att köpa hem denna raritet med högt andrahandsvärde är det möjligt att dricka den på plats. Hoppas att kvaliteten på denna utgåva är lika bra som jag tycker att de senaste årens varianter har varit.

  
 
Nästa släpp från Cantillon ligger betydligt bättre i tiden och till min stora glädje har jag noterat att jag befinner mig i Bryssel det aktuella datumet på grund av Bryssels halvmara! Släppet jag refererar till är årets Zwanze som har premiär på en uppsjö ställen världen över den 1:a oktober kl 21. Detta får bli en kolhydratuppladdning så god som någon inför kommande 2,1 mil och en ynnest att få uppleva Zwanzedagen på Moeder Lambic Fontainas.

  
Speciellt eftersom förra årets meny såg ut så här…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

2 tankar på “Cantillonsläpp gånger två…

    • Hej Samuel.
      Det brukar vara större hallaballo på Fontainas men i år har originalet renoverats då det är möjligt att de också kommer att slå på stora trumman. Jag anar också att det är mindre folk på originalet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s