Cantillon Blåbær 2015

Som alla ‘loons’ har väntat! Nu har det äntligen annonserats ett releasedatum för årets extremt limiterade upplaga av Cantillon Blåbær på Ølbutikken i Köpenhamn.

 
Datumet och tiden är satt till den 18:e juli kl 18:07 och den eftertraktade produkten släpps i endast 60 storflaskor och 70 småflaskor så det gäller att vara på plats. Jag antar att den ytterst minimerad upplagan delvis beror på att Cantillon inte har tillräckligt med lambic för att möta efterfrågan. Den går inte att förhandsboka (förutom för Ølbutikkens ägares pappa*) men det kommer att finnas möjlighet att dricka ölen för de som inte får tag i den…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

*-För att han är värd det, låter Morten Valentin Eilertsen som äger Ølbutikken hälsa.

2 tankar på “Cantillon Blåbær 2015

 1. Jag och sambon kommer nog också missa detta då det kört ihop sig med barnvakt mm 😦 men tänkte boka in en resa till Bryssel som tröst. När på året rekommenderar du att vi ska åka dit? Vi vill ju kunna ta med oss så mycket bra som möjligt hem bla från cantillion.

  • Hej Magnus.
   Augusti är semestermånad i Belgien så då är det risk att barer och dylikt är stängt. September kan det fortfarande vara varmt och skönt men det kanske är för tätt inpå semestern. I mitten på oktober kan det vara skönt med ett break i tillvaron dock är frågan om Cantillon släppt på sitt maxköpskrav redan då eller om man måste vänta lite till. Ett tips kan vara att mejla och fråga dem.
   Hoppas ni får en trevlig vistelse.
   Vänligen/
   Jens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s