Mycket vill ha mer…

När jag senare idag kliver in på Brabanthal för att besöka min nionde Zythosfestival har jag inte mindre än 128 stycken nya öl att inmundiga enligt senaste listan. Puh!

  


Emellertid har jag inte nöjt mig med det utan jag har även bett några av de bryggerier jag känner bäst att ta med sig några produkter som inte finns på listan och som jag gärna vill prova. Girigt? Kanske. Dumt? Absolut! 

Om allt blir som det är tänkt kommer det i stå en flaska Tante Tatin från Brussels Beer Project och vänta på mig. Vidare ska det även gömmas undan en flaska Rocky Farm från Hof ten Dormaal också…

  
Sedan har Gregory Verhelst från La Rulles trots att han inte ställer ut lovat att ta med sig en flaska Houblon Sauvage som vi ska dela på. Sist men inte minst har grabbarna på Het Nest lovat att ta med en Schuppenboer Tripel Whiskey Barrel Aged. Härliga tider!

Nu börjar det bli dags att gå på planet. Ha en trevlig lördag!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s