Realease på ny tokig öl!

På torsdag är det dags för Brussels Beer Projects senaste produkt att ha premiär. Ölen släpps på först på bryggeriet för att sedan distribueras på ‘bra caféer’. Denna gången verkar de dock ha toppat sig själva och om inte annat så är det bryggeriets i särklass starkaste öl.

  
Brygden har fått namnet Tante Tatin och  det är en ordlek med äppelkakan Tarte Tatin. Anledningen är att denna 11,2%-iga Quadrupel (sic!) är smaksatt med Jonagold-äpplen. Enligt bryggeriet ska det ge en karamelliserad smak. Oavsett vill jag självklart testa den så det kanske är dags att hämta årets tolv flaskor från bryggeriet.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s