Gå över ån efter öl?

I slutet på mars är det dags för ett (mig veterligen) historiskt ögonblick i Belgien. För första gången någonsin kommer de välrennomerade och fantastiska ölbarerna Moeder Lambic Fontainas och uppfräschade Moeder Lambic Original att ha en svensk ölfestival! 

 
Bakom kulisserna och bland initiativtagarna hittar man som så många gånger förr ölpastorn Stene Isacsson som till vardags huserar på Akkurat i Stockholm. Stene har valt ut fem svenska bryggerier som ni ser på geniala postern här ovan och de kommer att representera med fyra produkter vardera. Kul event och det ser ut att kunna upprepas om arrangemanget blir lyckat. 

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s