En rejäl skiva…

Gårkvällen bjöd på ölpremiär på skivbolagsjulfest. En väl mottagen och välsmakande Lucia Imperial Stout tog slut innan kvällen och de flesta var mycket positiva. Jag måste erkänna att den blev väldigt bra men på ett annat sätt än vad jag tänkt.

  
Detta var en bjudtillställning så därför var det lite klurigt att få folk att bidra till Musikhjälpen i den utsträckning jag tänkt mig men det trillade ändå in närmare 1500:- vilket alltid är något. Jag fick också möjlighet att dyfta min gamla knasiga idé för några olika musiker och de tyckte alls det lät så tokigt. Det är kanske läge att ta tag i det…

Nu ska jag strax rusa tillbaka till jobbet och köra ännu en ölpremiär. Ikväll har vi två av Craig Allans öl på fat vilket är första gången i Sverige. Jag börjar känna mig som ölvärldens Alice Timander…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s