Semesteravbrott…

I stilla semestermak lunkar ‘sommardagarna’ förbi och inte mycket skiljer den andra åt. Som ni har märkt har jag även tillåtit mig att hålla mig från tangenterna och bara insupit lugnet samt en och annan belgare så klart.

  
Emellertid bröts den julifriden idag av inte mindre än två samtal från mitt älskade Belgien. Det första var iofs väntat eftersom det föregåtts av en mejlkonversation vilket innebar en intervju med Halve Maan om vem jag är och varför jag valt att stödja deras pipeline. Intervjun som filmades genom Skype blev snarare ett trevligt samtal och det ska bli intressant att se vad det hela resulterar i. Tydligen ska den åtminstone användas i deras PR för de kommande rören…

  
Samtal nummer två kom från ingen mindre än den övertrevliga redaktören för magasinet Belgian Beer & Food, Paul Walsh. Magasinet och Paul kommer att stå i vår monter på Stockholm Beer under andra helgen i år men detta var inte anledningen till samtalet. Paul hade en förfrågan och en önskan om att jag ska ha en liten Tap Take Over plus en Meet & Greet med St Feuillien på jobbet i samband med besöket. Svaret var självklart och det kommer sannerligen bli en händelserik höst på Pressklubben! Jag ber att få återkomma om resultaten av dessa två konversationer när semstern är till ända…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s