Sommarlektyr…

När vädret är som det är och när inomhusaktiviteterna sinar finns det äntligen tid att läsa. Lyckligtvis hade jag denna trevliga bok tillhands.

 
Detta är en välskriven bok om lagrad öl, enkelt skriven och förklarad trots att det ibland handlar om invecklade saker. Författaren Patrick Dawson går bland mycket annat grundligt igenom varför man kan lagra öl, hur man ska lagra öl, vilka ölstilar som passar sig för lagring. Glädjande nog kände jag till det mesta vilket jag också plitade ner relativt tidigt under mina år i bloggsfären så något har jag snappat under mina år i branschen.

  
Ovanstående bild visar delar av min källare och jag tror att Patrick skulle vara hyfsat nöjd med innehållet. Dock har jag en del öl av nostalgiska skäl där men det är jag och kanske inte något att råda till. 

Vad det gäller boken kan jag dock varmt rekommendera den till alla er som har en källare full med öl eller har tankar på att införskaffa en. Den ger mycket kött på benen och ger mycket goda råd. 

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s