Wadesda #5 & #6

De la Senne fortsätter att testa nya vägar och släpper ytterligare två Wadesda som är deras experimentölserie.

 

Åter igen har de precis som i Wadesda #4 använt sig av frystorkad humle från deras humleleverantör Locher-Hopfen men för att kunna se hur mycket det skiljer jämfört med humlepellets. Wadesda #5 är en typisk De la Senne-brygd. En frisk, fräsch och modern belgisk blond med utpräglad humlekaraktär från den härliga humlesorten Perle (pellets).

  

Wadesda #6 är bryggd på exakt samma sätt med exakt samma ingredienser förutom att man använt sig av frystorkad Perle. Bryggeriet förväntar sig att man ska A/B testa dessa mot varandra och är väldigt måna om att man ger dem feedback på vad man tycker. Det ska vi väl kunna åstadkomma…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s