Astral #4

Känner ni? En humlig vår signerad Omnipollo är i antågande! Nästa vecka är det dags för årets första Astral att träda in på scenen. Likt förra året är Europa värd för den första humlen och denna gången blir det…

  

…Polaris. En tämligen ovanlig humlesort som har en ton av mint i sig. Humlen ges en rejäl chans att ta plats eftersom de använder hela 30 gr/l samt att Henok drar ner på styrkan till modesta 4,5%. Emellertid behöver ni inte var oroliga att det är blaskigt eftersom kroppen består av Maris Otter, havre och omältad vete.

  

Förhoppningsvis kan ni inmundiga denna skönhet på jobbet nästa torsdag men leveransguden bestämmer…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s