2 ÅRSJUBILEUM!

Helt otroligt. Idag är det två år sedan jag publicerade mitt första ‘riktiga’ inlägg.

IMG_0707.JPG
Vilken resa det har varit. Jisses! 513 postningar har det hunnit att bli och över 155000 tittningar. Makalöst.
Jag vill passa på att tacka alla er som följer och orkar läsa mina små alster. Utan er vore det meningslöst och ganska tråkigt även om jag efter två år fortfarande knappt tror att jag skriver för någon annan än mig själv och de närmast sörjande. Tack för förtroendet!

IMG_0708.JPG
Denna högtidsdag råkar sammanfalla med min belgiska tickning nummer 300 för i år. Undrar om det blir ‘Saison du Meyboom’, ‘Schieve Tabarnak #2’ från De la Senne eller Autonomy Lost Imperial IPA från White Pony?

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

1 thought on “2 ÅRSJUBILEUM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s