Anmälan är godkänd…

…och ytterligare ett hinder för Södvik Säsongs framgångar i Bryssel är undanröjt. Min kampanj* har gått över förväntan och därför har jag även en tanke om att släppa en begränsad upplaga på Délices et Caprices.

IMG_0480.PNG
För er som har missat det så var jag nere i Belgien för tretton dagar sedan. Där lämnade jag in tävlingsbidraget bestående av tolv flaskor. Jag fick även hjälp att komplettera anmälningsformuläret och jag passade på att betala anmälningsavgiften.

IMG_0382.JPG
Nu är det bara att invänta den 1:a november och att hålla tummarna!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

*Det finns fortfarande några belöningar kvar till de som vill hjälpa mig att rå hem medaljerna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s