Ölets Dag 2014

Idag infaller Ölets Dag för tredje året i följd. Det är ett arrangemang som hålls av Sveriges Bryggerier.

20140716-103552-38152597.jpg
Förutom att man ska dricka öl innebär själva eventet att ett gäng bryggerier håller öppna hus, visningar och provningar. Tanken är god och jag är säker på att den stora massan får upp ögonen ännu mer för öl men för den inbitne är det väl Ölets Dag nästan varje dag, eller?

20140716-104444-38684824.jpg
I och med att det är Sveriges Bryggerier som ordnar denna dag är att det nästan bara är stora och semistora bryggerier som deltar vilket känns sådär men visst är det kul att till exempel Garrett Oliver är här för att showa på Nya Carnegiebryggeriet. Tyvärr kan jag inte närvara så jag får väl inmundiga den näst sista magnumflaskan Södvik Säsong. Den är ju trots allt bryggd på Eskilstuna Ölkultur som också är en av deltagarna…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s