Medlemsresa 2014

Då var det äntligen dags för Belgoklubbens medlemsresa anno 2014. Vi är 34 glada som snart ska sätta oss på planet ner till det förlovade landet.

20140515-092012.jpg
I dagarna fyra ska vi besöka bryggerier, ölbutiker, barer och etablissemang. Vi kommer starta ganska lugnt idag med en liten get-together och något trevligt restaurangbesök. Jag kommer att ta med mig några till Bier Circus hade jag tänkt. Imorgon bär det av till Buggenhout där vi ska besöka både Malheur och Bosteels vilket jag ser fram emot eftersom jag aldrig varit på något av dessa.

20140515-102925.jpg
Dagen kommer att avslutas med egentid i Bryssel och då har jag som plan att ta mig och de som vill till Spinnekopke. På lördagen ska vi åka till undersköna Watou och där kommer vi hälsa på bryggerierna Van Eecke och St Bernard. Väl där kommer vi även att äta på Cuvée Hommelhof, en fantastisk liten restaurang med ölinriktning och egen unik öl. Kvällen kommer att innefatta ett besök på Restobieres.

20140515-103515.jpg
Sista dagen kommer bestå av en resa till en av Belgiens bästa ölbutiker där våra medresenärer kommer att möjlighet att handla upp till fyra lådor öl som skickas hem* av klubben så att folk inte behöver släpa själva. Magiskt.
Då är det dags att checka in! Håll i smulan, för nu kommer vi!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s