En bra affär att göra bra affärer i…

Att som ölticker glida in i denna typ av butik är minst ett halvdagsprojekt. Snacka om godisaffär för vuxna som gillar öl!

20130606-184049.jpg
Familjen Geers i Oostakker utanför Gent driver en sådan affär. Det som tidigare var ett bryggeri blev på 60-talet en liten ölaffär. Nu förser Dranken Geers som butiken heter, en stor del av Gents barer med öl och för den intresserade ölnördar en grym butik. Hylla upp och hylla ner med allt man kan önska sig och lite till.

20130606-184555.jpg

20130606-204756.jpg
Sist jag var där gick jag därifrån med en stor låda med mestadels olistad öl. Då försöker jag ändå hålla mig ajour och få tag i det jag kan! Men innan jag gick till kassan hade jag gått fram och tillbaka längs hyllorna i fyra, fem timmar suktandes och trånandes. Det komiska var att jag inte hade tänkt köpa en endaste flaska men som sagt så checkade jag ut med ett gäng, närmare bestämt 13 flaskor.

20130606-204139.jpg
Ta er gärna hit om ni har tid. För er som åker till Belgien i bil är det en ultimat butik med priser och utbud långt under det vi är vana vid.

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s