Ändringar i lådorna!

Till att börja med vill jag be om ursäkt. Förlåt. Som ölansvarig i Belgoklubben* är det delvis mitt fel att vi inte kan leverera de öl som var utsatt. Vi har gjort det som har stått i vår makt men det har tyvärr inte hjälpt. Nu hoppas jag att ni inte blir allt för upprörda och jag tycker jag hittat bra ersättare!

20130605-150159.jpg
Boon Framboise (Mariage Parfait)** har fått hoppa in istället för De Cam Framboise. Karel Goddeau kunde tyvärr inte matcha vår beställning. Eftersom intresset för Belgoklubben har överstigit våra förväntningar fick vi hitta en likvärdig öl. Denna specialvariant av Frank Boons hallonlambic är en sällan skådad öl på våra breddgrader och enligt Ratebeer är den ‘pensionerad’. Denna produkt är en frisk och syrlig hallonlambic som lockar rosedrickaren såväl som ölkonnässören. Frisk som ett sommarregn, torr som solig dag i juli och allt omhuldat av ett hallonstrå. Till skillnad från den ‘vanliga’ Boon Framboise är denna lite starkare och mindre söt.

20130605-151134.jpg
Sommarölen Vapeur d’Ete har utgått ur bryggeriets produktion men i samråd med bryggaren Jean-Louis Dits enades vi om att ta den något kraftigare Vapeur La Folie.
Vapeur en Folie (Vapeur). Hans tokigheter blir din lycka. Denna aprikosfärgade kryddiga ale med persikotoner och citrongräs ger sommarnatten ett helt nytt leende. Med ena handen i vörtpannan och den andra i kryddburken laborerar den skäggprydde bryggaren friskt och här har vi ytterligare en öl som väldigt sällan besöker Sverige.

Tack för uppmärksamheten och ursäkta än en gång för det inträffade/
Jens Skrubbe

*lösenord: tjuvstart

**I denna öls fall är epitetet Mariage Parfait en ölnördskonstruktion och inte något uttalat från bryggeriet. Dock skiljer den sig som sagt från den vanliga…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s