Struise flyger hit…

Idag landade Carlo Grootaert från De Struise Brouwers i Sverige. I samband med detta kommer det att anordnas fyra olika evenemang under veckan. Förutom Carlo kommer Tomas Danko vara närvarande för att svara på frågor, umgås och ha det trevligt med gästerna.

20140310-183352.jpg
12/3 besöker de De Klomp i Linköping och portarna slås upp klockan 17.
Grabbarna kommer att stå i baren och prata sig varma om sin öl. Klompen kopplar på 6 olika Struisefat och laddar dessutom upp kylarna med ett hittills okänt antal flasköl. Det krävs ingen föranmälan och det kostar inget extra utan det är bara att komma förbi!

20140310-184454.jpg
13/3 är det dags att åka till Bishops Arms, Västerås. Här bjuds gästerna en tap takeover med 9 olika fatöl från Struise och Carlo kommer att hålla en provning som startar klockan 18.00. Man kan vara med på enbart
provningen av alla 9 fatölen under cirka två timmar för 300 kr eller så deltar man även i en ‘Beer Makers Dinner’ efteråt med en trerätters meny
komponerad i samklang med tre av deras öl för 695 kr. De har begränsat antal platser till 30 så skynda er…

20140310-234332.jpg
14/3 bär det av till Uppsala och O’Connors. Även här är det en ‘Beer Makers Dinner’ som består av trerätters med Entrecôte till huvudrätt samt fem Struiseöl. Middagen startar klockan 18 och kostar 495:- om det skulle finnas några kvar. Efter middagen hänger Carlo och Tomas kvar i baren, svarar på frågor och dricker öl.

20140310-234526.jpg
15/3 avslutas Sverigebesöket på Babajan i Stockholm. Från 19:15 kör man uppsamling och välkomstöl och sedan är det ytterligare en ‘Beer Makers Dinner’ som består av en trerätters innehållande cosmopolitisk husman vilket ackompanjeras av sex passande Struiseöl presenterade av Carlo och Tomas. Middagen kostar 700:- och biljetterna började säljas den 4:e mars så med lite tur kanske det finns någon kvar…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s