Reflektioner och bilder från Struise…

Efter att ha en tillbringat en helg på Struise med en ciceron utan motstycke är jag så proppad med intryck att jag inte vet hur jag ska ge det rättvisa med mina futtiga ord…

20140225-161448.jpg
…dock kanske det hjälper om jag bifogar några bilder. Att få komma ett bryggeri så nära och ta del av alla hemligheter är få förunnat och jag är fantastiskt glad att fått möjlighet till den totala ynnesten!

20140225-161747.jpg
Att dessutom få ta del av alla dessa magnifika öl som bryggeriet producerar, att få träffa och hänga med bryggare, ölnördar och familjemedlemmar gör inte saken sämre. Att få kommentaren:
-Help yourself…

20140225-162011.jpg

20140225-162453.jpg
…och ha följande ‘line up’ framför sig så är det otroligt att jag ens valde att resa därifrån! Det här är öl som många skulle gå över lik för. Inte nog med att jag fick en fullständig redogörelse över den gamla flickskolan som numer agerar bryggeri utan jag fick även en redogörelse av träfatsrummet, förlåt träfatsklostret!

20140225-162436.jpg
Tack alla ni som gjorde mitt besök till den totala upplevelsen. Tomas, Urbain, Carlo, Peter, Trevor, Tamara, Axelle, Jeroen, Thijs, Jorre och alla ni andra som fullbordade min weekend, dank u, merci, thanks och…

…tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s