Allt har en mening…

Jag andas Belgien igen och det känns fantastiskt. Delar av mig mår bättre här än annorstädes.

20140223-103435.jpg
Igår när jag skulle ta mig till Struise missade jag att hoppa av i Veurne och landade i Panne istället. Det är första gången jag är vid havet. Mitt misstag gjorde även att jag fick lite extratid innan jag blev upphämtad.

20140223-104305.jpg
Tillsammans med några killar i full cykelmundering styrde jag mina steg mot estaminet ‘de verloren gernoare’. Ett genuint, väldigt traditionellt ställe med ett riktigt hyfsat ölutbud och framförallt de en Panne-öl som hette ‘Gouden Pier Kloeffe’, bryggd för en order.

20140223-111342.jpg
Första ölen för dagen, första uteserveringen för året. Början på en fantastisk dag…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s