Resa nummer 24

Då var det dags att besöka mitt andra hem igen. Er belgokonnässör ska förkovra sig i det förlovade landets produkter för att fortfarande kunna trona sig på toppen av isberget. Självklart är smulan med…

20131207-101325.jpg
Det är besök på Cantillon med Zwanze 2013 och en Gentvisit med en Waterhuis an der Bierkantträff som stod på schemat igår. Huvudsakligen är målet med resan att skrapa ihop Belgoklubbens vårlåda. Sedan blev det besök på ett nytt ställe i Bryssel som heter Pin Pon. Idag kommer jag göra mitt premiärbesök på Grote Dorst vilket jag anser vara höjdpunkten på hela resan!

20131207-140658.jpg
Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s