0,0% på vägarna, ok?

Nu har jag gravat laxen. Gravad lax, hovmästarsås och Cantillon Rosé de Gambrinus. Himmelskt! Eller lammsadel, pepparotsvisp och Chimay Rouge. Ägghalvor, med hemmaslagen majo och löjrom matchat med en Westmalle Tripel. Gudagott! Men…

20130328-135340.jpg
…kör vi bil så måste ni tänka på procenten! Se till att ni har en BOB i sällskapet. Det finns inte en öl i världen som är värd att riskera era eller andras liv. Lova att ni tänker på det och respekterar det!

Tack för uppmärksamheten och löftena/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s