Boktips

Med tanke på den stundande bokrean vill jag passa på att upplysa om ett par kommande böcker. Jag har redan varit inne på det men det tål att upprepas.

20130224-111454.jpg
Förväntningarna på årets upplaga av Good Beer Guide Belgium är som vanligt höga och med all rätt! Är den som föregående upplagor kommer jag inte bli besviken. Jag ser fram emot ett nytt Magnum Opus signerat Tim Webb! Boken dyker upp i höst men gör som jag och preliminärboka ett exemplar.

Nästa litterära ölfoliant är skriven av Sveriges ledande ölguru Jan Erik Svensson (Janko). Efter ett och annat hinder ser det nu ut som att vi får se denna bok i vår. Stora Ölboken är en titel som i all sin blygsamhet manar till nyfikenhet och om förväntningarna är höga till ovanstående bok är de kolossala till detta verk. Det råder dock inga större tveksamheter om att de kommer att motsvaras. Återigen rekommenderar jag en bevakning av boken så att ni får den så fort den landar i boklådorna!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s