Fredagsnyhet 1

Ett glädjande skvaller! Nu är tiden kommen för att delge er ett rykte som florerat ett tag och som är ett superkul och ett kanongott sådant. Om det blir som alla parter verkar vilja kommer vi nämligen får se fler och mer Struiseöl i Sverige!

20130222-180417.jpg
Innan har det varit Panogruppen som släppt småskvättar av Struises fantastiska öl på Systembolaget men ska det alltså bli ändring på det. Efter vad jag kan erfara kommer Galatea ta över/ärva Struise. För oss ölälskare är det jättebra och det kommer att innebära att framtida Systemsläpp blir ännu dyrare för oss belgofiler. Förhoppningsvis får även se Struiseöl i det ordinarie sortimentet. Det blir en historisk dag! När allt blir klart återstår att se men är det något vi ölnördar har så är det tålamod och förtröstan!
Fortsättning följer…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

1 thought on “Fredagsnyhet 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s