Södvik Supersäsong 2022

Hör och häpna men nu vankas det snart en vintervärmare av rang. För tre år sedan släppte Gustaf och jag en tioårsjubileumsbrygd som vi kallade Södvik Supersäsong. Om några månader får ni på nytt chansen att sätta tänderna i en dylik produkt!

För åtta dagar sedan var vi nämligen ånyo uppe i det smäktande vackra Ingvallsbenning och bryggde öl på Oppigårds bryggeri. En av anledningarna till att vi väljer att damma av detta kraftpaket, som är en hommage till de gudomliga brygderna Avec les Bons Voeux från Brasserie Dupont och Lentebier från Glazen Toren, är att vi vill komma i tidsmässig fas med vårt skötebarn Södvik Säsong samt att denna något kraftigare pjäs passar bättre under vinterhalvåret.

Efter en underbar dag samt ett fantastiskt mottagande och där vi kan konstatera att allt gick planenligt är det bara väntan kvar. Om allt blir som vi tänkt kommer brygden att ha urpremiär på Pressklubben bara några timmar efter tappning en veckodag i november (återkommer när jag vet mer) och sedan släpps den på storflaska på Systembolaget måndagen den 5:e december. Längtar redan!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Lämna en kommentar