Chanser och möjligheter!

Under den närmaste veckan finns det en mängd chanser och möjligheter för er om ni har tid och lust!

  
Till exempel är det sista chansen imorgon att anmäla sig om man vill följa med mig till Bryssel i oktober och springa Bryssel halvmaraton samt inmundiga en och annan trevlig belgare. Om så är fallet skickar man ett mejl till mig på jens.skrubbe@gmail.com

  

Ikvällen har man också möjlighet att få provsmaka ovanstående brygder på jobbet. Jag kommer att servera dem på glas från och med klockan 17 i eftermiddag. Av dessa tre är jag ensam i Sverige om att ha fått tag i den mäktiga jubileumsölen Back to Black. Det kanske lockar lite extra?

  
För er som har missat eller ni som tvekar så finns fortfarande chansen att gå på Bryggmästarmiddag med det suberba Brasserie de la Senne. Middagen börjar klockan 19 torsdagen den 6:e april och den franskinspirerade trerättersmenyn med sex olika öl släpps imorgon! Priset på middagen kommer i samband med detta men mellan tummen och pekfingret gissar jag att vi landar mellan 600-700. Ovanstående öl som jag för övrigt var en av 2015 års bästa nykomlingar är självklart med under denna sittning. 

Sist men inte minst vill jag erbjuda 4 av er möjligheten att komma till Pressklubben kl 14, onsdagen den 5:e april. Vi får besök av en representant från det belgiska bryggeriet Bockor/Vanderghinste som bland andra brygger ovanstående produkter. Det blir ett trevligt samkväm (helt utan kostnad) där vi får prova några av bryggeriets brygder och där jag förhoppningsvis också har möjlighet att erbjuda de som närvarar Cuvée des Jacobins på fat! För att anmäla sig till detta event mejlar man mig på jens.skrubbe@gmail.com. Först till kvarn…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s