Hela listan!

Nu har arrangörerna på ZBF släppt listan med alla 504 brygder som kommer att finnas på plats. Självklart dyker det alltid upp ytterligare några fler produkter samt att alla öl inte nämns bland festivalens redan digra utbud!

 
Jag har tidigare berättat om att festivalen fått utstå en del kritik eftersom många av de etablerade bryggerierna tycker att Bierfirms (dvs bryggare utan bryggerier) får för mycket plats. Detta har resulterat i att jag, som ändå anser att jag försöker ligga i bräschen, har inte mindre än 19 nya bryggerier eller bryggare att besöka och bekanta mig med. 

  
Som ni förstår innebär detta även att jag har ett berg av ny öl att ticka. Oöverstigligt, kanske, det  återstår att se eftersom jag inte vågat räkna hur många produkter det rör sig om. Av erfarenhet vet jag att det under sista månaden säkerligen blir några ändringar och därför inväntar jag dessa innan jag skriver ut listan men jag tippar på att det i nuläget rör sig om 170-190 nya öl….

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s