Brussels Half Marathon 2017

Trots en trevlig gårdagskväll blev det lite drygt 14 km löpning idag och året har börjat ganska hyfsat på de fronten. Jag råkade ge mig själv ett nyårslöfte att om jag håller mig frisk och oskadad ska jag springa minst 182,5 mil under 2017, dvs en halvmil om dagen i snitt. Än så länge ligger jag på plus…

  
Idag sprang jag och funderade på årets upplaga av Bryssels halvmaraton och eftersom förra årets resa och lopp var så lyckat och trevligt beslutade jag mig för att arrangera en liknande tripp i år. Dock vore det för mycket att hoppas på att datumen sammanfaller med årets Zwanze vilket det gjorde förra året men man ska aldrig säga aldrig…

  
Resan kommer att se ut som föregående år på så sätt att vi flyger ner lördagen den 30:e september och hem måndagen den 2:a oktober. Loppet går av stapeln söndagen den 1:a oktober. Förutom löpning kommer det finans tid för både restaurang, bar och bryggeribesök. Tycker man detta låter intressant mejlar man mig på jens.skrubbe@gmail.com så svarar med mer information angående boende, flygtider och priser.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s