Glada och sorgliga julölsnyheter

Under två dagar har vi haft julölspremiär på jobbet. Hittills har vi hunnit koppla fem olika julprodukter på fat och under december kommer följande öl kopplas:

  
St Bernardus Christmas (St Bernard)

N’Ice Chouffe -12 (Achouffe/Duvel)

N’Ice Chouffe -14 (Achouffe/Duvel)

N’Ice Chouffe -16 (Achouffe/Duvel)

Carolus Christmas (Het Anker) kopplat nu

Melchior (Alvinne) kopplat nu

Melchior Oak DBA (Alvinne)

Père Noël (De Ranke) kopplat nu

  

Spéciale Noël (Abbaye des Rocs)

Kapittel Winter -15 (Van Eecke/Het Sas) kopplat nu

Kapittel Winter -16 (Van Eecke/Het Sas)

Slaapmutske Christmas (Slaapmutske)

La Moneuse Special Winter (Blaugies)

Chimay Bleue (Chimay)

Avec les Bons Voeux (Dupont)

Winter Mess (De la Senne) kopplat nu

  
Förutom dessa undersköna fat har vi även fyllt kylen med ett 40-tal flaskade julbrygder av totalt ett 60-tal som finns att tillgå (se lista nedan). Tyvärr måste jag meddela till mångas förfäran och sorg att trots idoga försök samt ett muntligt löfte har vi INTE lyckats komma över Dolles gudomliga julöl Stille Nacht. Enligt bryggaren Kris Herteleer blev batchen av denna flerfaldigt prisade öl mindre än vad han kalkylerat med och därför finns det inte tillräckligt för att förgylla den svenska marknaden. Synd! 

Trevlig lördag och tack för uppmärksamheten/

Jens SkrubbeKasteelbier Winter, Liefmans Glühkriek, Bon Secours Blonde de Noel, Verhaeghe Christmas Noël Weinacht, Goliath Winter, Ename Cuvée 974, La Gauloise Christmas, Bouillon La Speciale Fêtes, Kerstvuur Oakaged, Winterkoninkse Grand Cru, Trappistes Rochefort 8 Magnum, Netebuk Winter, Serafijn Kerstlicht, Ter Dolen Winterbier, Nostradamus, Gaverhopke Den 12, Père Noël, Carolus Christmas, Leffe Cuvée de Noël, Prearis X-mas IPA, Delirium Christmas, Gordon X-mas, Postel Christmas, Schelde Kerstbier, Smisje Kerst, Kerst Smiske, Slaapmutske Christmas, St Bernardus Christmas, Van den Bossche Kerstpater, Vicaris Winter 2014, Winterkoninkse, Santa Bee, Tongerlo Christmas, Petrus Winter, Kerstvuur, Grimbergen Winter, Enghien Noel, Bush de Noel, Avec les Bons Voeux, Adriaen Brouwer Wintergold, Barbar Winterbok, Chapeau Wintergueuze, Affligem Paterswat, Abbaye des Rocs Spéciale Noël, St Feuillien Cuvée de Noël, Corsendonk Christmas, N’Ice Chouffe, Lupulus Hibernatus, Timmermans Warme Kriek, Noel de Silenriuex, Boucanier Christmas, Klevere Tien och Winter Mess

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s