Imorgon intar jag Göteborg med ett Brett leende..

Eftersom höstens dagar försvinner i takt med löven på träden är det redan dags för mitt årliga besök på Surölsfestivalen i Göteborg. Imorgon håller jag i en provning på Ölrepubliken som börjar kl 19 och jästsvampen Brettanomyces (i folkmun Brett) kommer att spela huvudrollen.

  
Till er som har bokat och ni som funderar på det tänkte jag avslöja vilka produkter som kommer att sy ihop mina ord och skrönor. Efter lite trollande och hokus pokus har jag till min stora glädje lyckats få fram en härlig skara brygder från Belgiens alla hörn.

 Förhoppningsvis tycker ni detsamma som jag och ölen är som ni ser en blandning av gamla favoriter och nya skönheter. Jag hoppas alla som har möjlighet dyker förbi och oavsett om ni kommer på provningen eller inte vore det kul om ni kom förbi och sa hej antingen innan eller efteråt
  

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s