Min nya vintersmula blir till!

I våras hade jag ölprovning för ett sällskap där en av deltagarna sydde egna kepsar som han kallade för 25-öreskepsar. Eftersom jag sällan lämnar hemmet utan min smula frågade han mannen som heter Peter om jag eventuellt ville beställa en av hans kreationer. Självklart ville jag det och redan nästa dag hade jag ett urval på mejlen men eftersom jag precis hade införskaffat min senaste smäck blev beställningen hängande tills för några dagar sen. Allt sedan dess har jag matats med bilder från tillverkningen…  

…och jag är mäkta imponerad. Ett mästerligt hantverk där det klipps, nålas, sys, stryks och mäts till perfektion. Just det här tyget heter Gilsander #3 och efter mycket om och men fastnade jag för det. 

Är det för övrigt någon som är intresserad av att få sin egna skräddarsydda keps vidarebifodrar jag gärna uppgifterna till skräddarmästaren. Skicka ett mejl till jens.skrubbe@gmail.com så skickar jag gladeligen information till er.

  
Det har varit en ynnest att få följa detta arbete så ingående och man tänker inte på hur mycket detaljer och moment det ingår i skapande av ett sådant här litet mästerverk. Trots allt pill är min nya smula klar på endast fem dagar! Helt otroligt.

  
Beskåda och njut! Visst är det en skönhet och jag kommer att bära den med stolthet! 

Tack Peter och tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s