Besök bland rosa elefanter…

Om tre veckor är det äntligen dags för höstens halvmaraton i Bryssel där jag samt några av mina läsare ska ta oss runt på ett eller annat sätt. Förutom löpningen kommer denna helgen innehålla några dryckesbaserade eskapader som till exempel årets Zwanzedag

  
Idag blev jag varse ytteligare ett event som kanske kan vara något. Det visar sig att bryggeriet Huyghe, vars mest kända öl är den rosa elefantprydda Delirium Tremens, har öppen bryggdag mellan 10 och 17. Springer vi hyfsat fort är det görbart och en rolig upplevelse på en söndag efter ett tungt lopp. Jag får se vad mina medresenärer tycker men med tanke på att jag aldrig besökt staden Melle eller bryggeriet kanske det är värt en tripp.

 Förutom bryggeribesök har bryggeriet en massa bus under dagen. Till exempel kan man få fyra backar med Delirium Tremens gratis. Ända kruxet med det är att man måste klä ut sig till en rosa elefant och vara där tidigt eftersom det bara är de 50 första som får öl samt att man måste ta med allt på en gång. Emellertid lovar bryggeriet att alla som kommer utklädda till rosa elefanter inte kommer gå därifrån tomhänta…

  
Vid dörren delar de även ut ett specialdesignat glas som bara kommer att finnas under denna dagen. Glaset erhåller man förutsatt att man handlat ett fyrpack Delirium Tremens i någon affär under augusti eller september. Gillar man bryggeriets hemsida på facebook har man en chans på femtio att vinna en VIP Delirium Experience vilket innebär:

1 specialdesignat glas

2 uppsättningar med Deliriumprylar

1 bok med öl & matkombinationer signerade Huyghe

  
Som sagt får jag se om vi har lust eller om vi tar oss tid att ta oss ut till detta rosa spektakel. Vi kanske ha sett tillräckligt med hallucinationer under den utmattande löpningen…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

2 tankar på “Besök bland rosa elefanter…

  1. Hej!
    Önskar beställa de belgiska ölet, Delirium Tremens, för leverans till Sverige. Känner Ni till var det finns möjlighet att beställa ölet? ( 2st packar).
    Har varit i kontakt med Systembolaget idag, , som ej längre leverar detta öl!!!
    Tacksam om snabbt svar. Mvh Vendela
    Torsdag den 22 dec. 2016.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s