Glädjande fragment…

Gårdagens otroliga kväll tog ut sin rätt. Det är bara att inse att ungdomens kraft är förbi och ålderdomen börjar ta över. Eller så är de fortfarande semesterbuggen som spökar…

  Hur aom helst var det med ett leende jag mötte Systembolagets hyllor klockan 10 idag. Att se sitt skötebarn stoltsera är en känsla jag önskar alla. När jag summerar dagens försäljning är det helt magiskt konstaterande att näst intill hälften av årets Södvik Säsong har funnit nya ägare! 

  
Här är några av flödets trevliga bilder och som jag förstår det är de allra flesta lika nöjda med resultatet som jag. Hedrande och glädjande. Tack!

Idag behövde jag verkligen denna boost men för att pumpa mig än mer låg detta brev och väntande när jag kom hem trött och seg (tänk fudge som legat i solen)

  
Tänk att ett brev kan vända ens dag. Inbjudan till öppnande det av pipelinen jag har sponsrat. Jag måste verkligen försöka finna tid att åka dit. På tal om sponsring verkar vi bli några stycken som hjälper De Vier Monniken från Sverige och det glädjer mig. Det verkar till och med bli en unik öl!

Förutom ovan nämnda små tecken har det dykt upp ytterligare saker idag som förhöjt densamma men de är ännu på ett stadie så att de håller jag för mig själv ett tag…

Ha nu en trevlig helg!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

2 tankar på “Glädjande fragment…

  1. Grattis!

    Utrolig kul blogg! Har lest i sikkert to timer nå, startet med at jeg kom inn her pga brettanomyces, og nå leser jeg igjennom alle poster, kjempebra skrevet og du gjør belgisk øl mye mer interressant og lærerikt for meg 🙂 Nettopp begynt med hjemmebrygging selv og kommer definitivt til å være en fast følger fremover! (har satt på oppdateringer på min epost) Lykke til videre!

    Mvh
    Dennis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s