Tre nya att sukta efter…

Trots en strålande fin nationaldag sitter jag på tåget ner till min forna hemstad i ett försök att helga den belgiska ölen. 

  
Det sägs att det är svårt att bli ‘profet i sin egen hemstad’ men jag ska ge det ett ärligt försök. Den gröna väskan på bilden är packad med en uppsjö godsaker och oftast brukar jag se till att ha med något från White Pony’s digra och välsmakande utbud. Så och idag…

  
Emellertid är det ingen av de ovanstående produkterna som är sprillans nya. Jag nämnde dessa när de låg på respektive fat men nu finns de alltså till försäljning. Kan knappt vänta tills jag får inmundiga dem…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s