Tråkiga nyheter!

Valborg, brinnande eldar, ledigheter och vackert väder. Det är strålande förutsättningar för en kanonlördag men tyvärr har jag även något trist att berätta.

  
Tidigare i våras fick jag en förfrågan om att plocka fram ett typiskt svenskt ekfat som skulle ingå i en serie ekfatslagrade Chimay Bleue med nordiska smaker. Efter mycket hjälp från er kom jag fram till att ren svensk ek var det jag ville förmedla till resten av världen. Allt var frid och fröjd…

…tills jag fick samtalet från Belgien igår att Chimay beslutat att lägga detta projekt på is. Tydligen har bryggeriet och klostret fått en ny produktionschef som valde att grusa hela programmet för de nordiska länderna. Trist, men som plåster på såren ska jag tydligen bli bjuden till Chimay för en VIP-tour. Det kan man väl leva med…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

5 tankar på “Tråkiga nyheter!

  1. Ideen om att vi går ihop om ett par fat som någon presenterade tycker jag var en lysande tanke!
    Då får vi alla en egen scandinabisk cuvee! Jag är på! Försöker du sälja in ideen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s