Grisetten paketeras…

Vårt lilla Gröndalsprojekt som resulterar i en vallonsk gruvöl vid namn Gröndals Grisette är numer på fat respektive flaska. Ölen förväntas vara helt klar om några veckor och antagligen kör vi premiär på jobbet!

   
   
Tyvärr var jag inte på plats och fick möjlighet att smaka men enligt utsago är vi något gott på gång. Om någon krögare i Stockholmsområdet ser detta gäller det att var på tårna om man vill införskaffa sig ett fat eller några flaskor eftersom produkten finns i ytterst begränsad upplaga. Vill man beställa denna fräscha nyupplockade ölstil gör man det på info@modernistbrewery.com…

Vänligen/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s