Nytt vattenhål med risk för halsbränna!

Hann ni handla någon av dagens syrlingar? Trots intensiv dag sprang jag iväg och kom över min portion! På tal om syrligt så är det väl ingen som har missat att Duracellkaninen Mikkeller öppnar en lambicbar på Stefansgade i Køpenhamn?

  
Baren har fått det passande namnet Koelschip och portarna slår upp nästa lördag den 27:e februari. Projektet har varit smått hemlighetsfullt men bilderna ser lovande ut. Föreståndare för det nya stället blir Johan Blasberg som ni kanske mött på smørrebrødstället Øl & Brød vilket verkar mycket lovande. Jag har också förstått att trots en sinande lambicvärld har den nya baren det mesta man kan önska sig i den världen och lite till. Den där, sedan länge, planerade tripen till Danmarks huvudstad känns mer och mer angelägen!

Nu blir det Astral #6 om 34 minuter. Hoppas vi ses

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s