Status på Skrubbes Springklubb…

Idag, trots ymnigt snöfall, passerades en milstolpe som jag haft under hösten. På mindre än fem månader passerade jag idag 60-milsgränsen…

  
Igår fick jag även kontakt med en tryckare så nu kommer det snart finnas möjlighet att köpa löpartröjor med Skrubbes Springklubbs logga som producerats av Christer Källström. Om ni är intresserade så ber jag er att mejla storlek till jens.skrubbe@gmail.com. Priset kommer att landa på 300-350:- skulle jag tippa…

  
Till er som anmält intresse för halvmaran i Bryssel den 2:a oktober 2016 så kommer det mer information under våren.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s